Bess op Werkspot  
Beoordeling

Beoordelingen van klanten.

Schilderen binnenkozijnen en deuren
28-04-14 | Mevr. Simons, Deventer

Ben zeer tevreden over de keuze voor Daniël. Een vakman die zeer secuur en uitermate netjes de werkzaamheden in mijn woning heeft uitgevoerd in zes dagen. Naast het schilderen van kozijnen/deuren in woonkamer, ook de hal onder handen heeft genomen en uiteindelijk ook de muren en plafond van woonkamer/keuken van 'n nieuwe sauslaag heeft voorzien. Iemand die Ideeën heeft geopperd voor 'n aantal opties waar ik erg blij mee ben. Van harte kan ik dit schildersbedrijf zonder meer bij anderen aanbevelen.

Schilderen kantoor wand(en) en plinten
03-02-14 | Dhr. Smulders, Deventer

Daniel kon op korte termijn direct aan de slag en heeft de ruimte mooi geschilderd. Direct de juiste witkleur gekozen en eigenlijk al het denkwerk voor ons gedaan. Niets op aan te merken en zeker aan te raden!

Schilderen keuken, halletje en achterkamer
25-01-14 | Dhr. Veldmaat, Enschede

Erg tevreden over resultaat. Daniel is een prettige en betrouwbare vent. Ik zou hem zo weer inhuren. Daniel schilderde de woonkamer, keuken en halletje.

Plafond reparatie na lekkage
27-12-13 | Mevr. van de Stadt, Cuijk

Prima werk, netjes en betrouwbaar.

4 kozijnen 1xgronden 2x lakken
01-07-13 | Dhr. Trouw, Hengelo ov

Bess schilderwerken heeft deze opdracht prima uitgevoerd. Goede kwaliteit en een fijne communicatie. Wij kunnen dit bedrijf aanraden voor uw schilderwerk.

Bess op Marktplaats   21x
Beoordeling
Beoordelingen van klanten.

Buitenzijde woning in almelo
Geplaatst door Laach | 12 mei '14

Daniel heeft voor ons divers schilderwerk uitgevoerd,o.a. de gehele buitenzijde van een woning onder de hoede van rijksmonument. De eerst volgende klus word wederom een beroep op hem gedaan.

Kozijnen,deuren en boeidelen woning in Wierden
Geplaatst door W.G.B. | 05 dec. '13

Ons huis is weer de mooiste in de straat. Daniel werkt erg precies en houd niet van half werk. Bij ons heeft hij de gehele boei kaal gekrapt omdat de oude verf veelal afgebladerd was, daarna vanaf 0 de verflagen weer opgezet.
Ziet er nu echt uit als een nieuwe boei.
De rest van het schilderwerk ook heel netjes gedaan.
Omdat de klus eindigde tegen de wintertijd aan, komt hij in het voorjaar nog terug om een en ander waar nodig bij te werken.
Al met al zeer positief over de prijs - kwaliteit verhouding van Bess Schilderwerken.

Buitenkant woning geschilderd in Hengelo
Geplaatst door E. Barten | 22 sep. '13

Daniel heeft de buitenkant van de woning geschilderd. Het resultaat ziet er schitterend uit. Daniel werkt netjes en is prettig in de omgang. Een aanrader!

Buitenkant woning in Borne
Geplaatst door D. Pinkster | 07 mei '13

Daniel heeft bij ons de hele buitenkant geschilderd. Het resultaat mag er wezen, we hebben opeens het mooiste huis in de straat!
Hij is een echte vakman, overlegd als er iets wijzigt en is zeer flexibel. Zeker aan te raden! Als we weer iets geschilderd moeten hebben weer ik wie ik ga bellen.

KvK Enschede: 52648672 | BTW: NL128620717B01